Stadspartij Heerlen

Het Alternatief

Stadspartij Heerlen

Het Alternatief

Stadspartij Heerlen

Het Alternatief

Fractie van de Stadspartij

De fractie van de Stadspartij bestaat uit 2 raadsleden, Paul Hazen (tevens fractievoorzitter) en Henk Butink en 2 fractiemedewerkers, Marie-José van Cleef en Bram Smeets.  Naast deze fractie hebben we een aantal leden die actief bij het fractiewerk betrokken zijn. zij bezoeken de fractievergaderingen en  vaak de raadsvergaderingen. Momenteel zijn dit Flip Hoekstra en Jeroen Hendriks

Het bezoek aan de fractievergaderingen wordt zeer op prijs gesteld. Het geeft de fractie een breder draagvlak binnen onze partij. Bezoekers zijn ook belangrijk als klankbord voor de fractie. Zij moeten immers zo breed mogelijk geïnformeerd zijn over het wel en we in onze stad.

Wanneer u zelf interesse heeft in het werk van onze fractie en ook eens de fractievergadering wilt bezoeken, bent u van harte welkom. Neem in dat geval even contact op met iemand uit de fractie. Zij zeggen u graag wanneer de volgende fractievergadering plaatsvindt.  Contactgegevens vindt u op deze pagina.

Om contact met ons op te nemen, gebruikt u mail of telefoon van een van onze bestuurs- of fractieleden.

Fractieleden:

Paul Hazen

Paul Hazen

Raadslid en Fractievoorzitter

Henk Butink

Henk Butink

Raadslid

Fractiemedewerkers

Marie-José van Cleef

Fractiemedewerker

Maureen Butink

Fractiemedewerker

Jeroen Hendriks

Fractiemedewerker

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Vul je e-mailadres in en ontvang meerdere keren per jaar onze nieuwsbrief. Zo blijf je volledig op de hoogte van Stadspartij Heerlen.

Door je aan te melden ga je akkoord het verwerken van je persoonsgegevens voor het ontvangen de nieuwsbrief.